Suroviny
30 dkg kuracie prsia
1 ks červená cibuľa
1 ks biela cibuľa
2 ks paradajka
1 strúčik cesnak
2 PL bazalkové pesto
soľ
mleté čierne korenie
bazalka
parmezám alebo eidam
olej
Postup
- Cibule nakrájame na kolieska a opražíme na troche oleja.
- Pridáme nakrájané mäso, ktoré sme predtým osolili a okorenili.
- Restujeme zo všetkých strán do biela.
- Pridáme nakrájané paradajky, prelisovaný cesnak, pesto, alebo ak nemáme, nakrájanú čerstvú bazalku.
- Dusíme a potom odokryjeme, aby sa trošku odparila voda.
- Pred dokončením zamiešame nastrúhaný eidam alebo parmezán.
- Ním posypeme mäso aj na tanieroch.
- Podávame s ryžou.
Zanechať odpoveď